Over BEM

Begin 2010 ben ik, Casper Bouwman, als zelfstandig ondernemer gestart met het leveren van energielabels en maatwerkadviezen aan woningeigenaren onder de naam Bouwman Energielabel en Maatwerkadvies, ofwel BEM.Hiervoor heb ik een verplichte opleiding tot EPA-adviseur afgerond en de benodigde landelijke examens van het CITO behaald, om als gecertificeerd energielabel-opnemer en maatwerkadviseur (adviseur en opnemer EPA-W) aan de slag te kunnen. Dit kunt u nagaan bij de stichting Kwaliteit voor Installaties NederLand (KviNL.nl) of bij het kwaliteitsregister bouw- en installatiesector Nederland (QBISnl). In december 2014 ben ik aanwezig geweest bij een verplichte instructiebijeenkomst van de rijksoverheid voor “Erkend deskundigen” die het nieuwe “definitieve energielabel” kunnen afmelden en woningeigenaren helpen bij het definitieve energielabel.
Hiernaast kunt u de certificaten inzien, door te klikken op de miniatuurafbeeldingen.

BEM werkt(e) o.a. voor particuliere woningeigenaren en makelaars, en grote opdrachtgevers als NUON, Vereniging Eigen Huis, VBO-makelaars, Keurloket en Energy Labeling Service (ELSlabel).
Via onze koepelorganisatie voldoen wij met onze energie-index / energielabels / energieprestatiecertificaten en maatwerkadviezen aan de daarvoor geldende regelgeving van de BRL 9500-01 NL-EPBD en BRL 9500-02.

Het werkgebied van BEM bevindt zich met name in de regio Delft, Den Haag, Leiden, Gouda en Rotterdam. In het overzicht hieronder vindt u de meeste plaatsnamen. Voor werkzaamheden buiten deze regio kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Alblasserdam
Alphen aan den Rijn
Barendrecht
Bergschenhoek
Berkel en Rodenrijs
Bleiswijk
Bodegraven
Boskoop
Capelle aan den IJssel
Delfgauw
Delft
De Lier
Den Haag
Den Hoorn
Dordrecht
Gouda
‘s Gravenzande
Hazerswoude
Heerjansdam
Hendrik-Ido-Ambacht
Hoek van Holland
Honselersdijk
Krimpen aan de IJssel
Kwintsheul
Lansingerland
Leiden
Leiderdorp
Leidschendam
Maasdijk
Maasland
Maassluis
Moerkapelle
Monster
Moordrecht
Naaldwijk
Nieuwerkerk aan den IJssel
Nootdorp
Oud-Beijerland
Oud Verlaat
Oude Leede
Papendrecht
Poortugaal
Pijnacker
Reeuwijk
Rhoon
Rotterdam
Rozenburg
Ridderkerk
Rijswijk
Schiedam
Schipluiden
Sliedrecht
Ter Heijde
Vlaardingen
Voorburg
Voorschoten
Waddinxveen
Wassenaar
Wateringen
Westerlee
Zevenhuizen
Zoetermeer
Zoeterwoude
Zwijndrecht